Događaji&interpunkcija; Preporuke&interpunkcija; Uradi sama

Akcija „Da mame rade“ u organizaciji Nemajke i Krojačeve škole

Šta rade žene koje više od pola posla mogu da završe kod kuće, a da pritom zarade sasvim pristojnu platu? Evo prilike da saznate!

One pohađaju kurseve na sajtu Krojačeva škola!

Kada je posao u pitanju, moj san je da imam fleksibilno radno vreme i da radim od kuće, kako bih se mogla prilagoditi potrebama svoje porodice.

Svaki slobodan trenutak koristim da odslušam i odgledam po koju lekciju kursa (Web dizajn) koji sam upisala pre par nedelja, i tako sam korak bliže ostvarenju svojih ciljeva.

Sada, zahvaljujući akciji „Da mame rade“ (a mogu i tate – što da ne!), na kurs se možeš upisati i ti, po sjajnoj ceni! Ukoliko prilikom upisa BILO KOG kursa ukucaš promo kod NEMAJKA, ostvaruješ popust od fenomenalnih 50% na punu cenu obuke + dobijaš kurs Fejsbuk oglašavanja, gratis!

ŠTA SVE MOŽEŠ POSTATI NAKON ZAVRŠETKA JEDNOG OD OVIH KURSEVA?

Web dizajner – kurs je rađen po programu iz učionice, one iste u kojoj je ovaj web dizajn kurs realizovan skoro 10 godina, a završilo ga je više od 500 učenika. Dodali su sve ono što nije moglo da stane u program iz učionice. Zato je program obimniji, predavači su isti, metodologija ista, sertifikatjednako vredan, znanje koje stičeš kompletno! Više o ovom kursu možeš pročitati OVDE.

Frontend developer – Ako na internetu potražiš informacije o frontend (eng. front end i front-end) developerima, primetićeš da je to jedno od najtraženijih zanimanja današnjice. Veliki broj kompanija ima stalno otvoren konkurs baš za frontend developere (always hiring!). Ipak, neka te ne zavede velika potražnja. Posao dobijaju oni koji zaista znaju. I zato je vreme da odlučiš: znanje ili slovo na papiru? U Krojačevoj školi je znanje. Više o ovom kursu možeš pročitati OVDE.

WordPress majstor – Obuka je namenjena onima koji žele da naprave web sajt u WordPress-u, ali nemaju predznanje, početnicima. Detaljan online kurs koji će ti, korak po korak, objasniti na koji način da koristiš WordPress i kako da samostalno napraviš web sajtove – za sebe i za druge, koristeći HTML i CSS. Obuka je na jeziku koji razumeš. Dobijaš sve što ti je potrebno: video lekcije, skripte, materijale i primere na kojima radiš i vežbaš, domaće zadatke i testove. Na kraju i sertifikate(važno, ali ne važnije od znanja koje stičeš). Više o ovom kursu možeš pročitati OVDE.

Možeš postati još toliko toga… tvoje je samo da izabereš na osnovu svojih preferencija! Listu svih kurseva možeš pronaći OVDE.

I, znaš li šta je još fenomenalno? Što ni za jedan njihov kurs ne postoji vremenski rok do kad ga moraš odslušati, što je idealno za nas roditelje, jer, da se ne lažemo – nekad nam je potrebno malo više vremena kako bismo nešto uradili za sebe. Akcija važi od večeras – 07.04., pa sve do četvrtka uveče, odnosno 11.04.

Takođe, na sajtu Krojačeve škole postoji veliki broj tekstova u kojima možeš pročitati utiske i iskustva ljudi koji su završili neki od njihovih kurseva, i nakon istih daleko lakše došli do zaposlenja!

Dakle – ne zaboravi! www.krojacevaskola.com i promo kod NEMAJKA, i dobijaš neverovatnih 50% popusta na SVE kurseve!

Svako kopiranje i umnožavanje članaka sa ovog bloga bez dozvole, bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s