Hejtujem&interpunkcija; Trudnoća i porođaj

Samo Bijonse rađa decu, i niko više

Poznate ličnosti su sebe toliko krenule da veličaju kao majke, da mi se bljucka. Od kako su one rešile da je vreme za rađanje – tek tad je majčinstvo postalo priznato kao takvo.

(Skloni tu decu sa Sunca aman ženo, znaš li to koliko je zračenje ovih dana?!)

Pre nego što su poznate ličnosti krenule da rađaju decu, imati porodicu je bilo tako „aut“, mislim, bezveeeze, i majčinstvo je bilo baš onako jedno veliko „BLE“… dok na scenu nije stupila osoba koja je lupila pečat na ulogu roditeljstva, i ipak rekla da je kul biti mama – Bijonse(j)!

Bijonse nam je prvo najavila svoju blizanačku trudnoću grozotom od „foto sešna“; ironično – svi su oduševljeni! Zašto? Fotke su kič i šund, i sve izgleda tako jeftino i u stilu osamdesetih, i to ne na dobar, „vintidž“ način.

A onda – tadaaaa! Najavljuje rođenje blizanaca užasom od fotke (slika iznad), takvim ludačkim šarenilom, gde je u centru isključivo ONA, a bebe jedva možemo videti na fotografiji. Ego do neba. Nebeski ego. (N)ego. Fotografija apsolutno aludira na njeno takozvano božanstvo, i savršenstvo; svaka fotografija aludira na to kako je ona kakva svetica, Majka Tereza.


Žena je sebe samoproglasila za sveticu, ženu, majku, kraljicu, i njena armija fanova na svakoga, ko na to prevrne očima, skače kao da im je neko pobio familiju.

(Hulahopke sas suvi cvetići unutra!?)

Nemojte me shvatiti pogrešno (zapravo, svaki Bijonse fan će me sigurno shvatiti pogrešno, i ostaviti mi neki uvredljiv komentar ispod teksta), ali žena je toliko digla nos i počela da se precenjuje u svim mogućim sferama svog života, da sada to radi i kao majka.

Svaka njoj čast, drago mi je zbog nje i malih blizanaca, i zaista čestitam – ali ipak bljuc. Definitivno bljuc na svo ovo uzdizanje „boginje“ Bijonse, jer žena nije boginja. Ona je samo obična smrtnica sa mnogo para. Ok – i talentovana je, stvarno ima prelep i moćan glas. Ali, i dalje je ipak SAMO smrtnica.

Molim je da prestane da iskače iz frižidera sa ovim kičerajem od fotki (danima ne mogu da otvorim Fb ili neke vesti a da ne viri mjeno cvećance iz nekog ugla), i molim je da prestane da se ponaša kao da je ona jedina osoba na planeti koja je iz svoje vajdžedže izgurala mala živa bića; hvala joj unapred.

Može se rođenje deteta/dece najaviti i objaviti na mnogo lepši, privlačniji, ukusniji i skromniji način. Nema ničeg lepšeg od radjanja deteta, a ona je to opet nekako uspela da okrene na svoju vodenicu, da ona bude glavna, jer bitna je samo ona, ona, ona. Njena deca su samo ukras (iliti aksesoar), koji virucka na fotografiji koja veliča njeno sveštenstvo i savršenstvo.

Još će na kraju ispasti da je bezgrešno začela.

p.s. Da li je iko primetio koliko su joj deca bela?

p.p.s. Samo vas čekam sa paljbom na temu „joj kako si samo ljubomorna jer nemaš toliko para kao ona i ovakve papagajske fotke“. Da, veoma sam ljubomorna što nemam muža koji me vara na sve strane, pa onda oboje pevamo pesme o tome.

 

Svako kopiranje, umnožavanje i objavljivanje članaka sa ovog bloga bez dozvole, bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

 

Jedno mišljenje na „Samo Bijonse rađa decu, i niko više

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s