Događaji

Da li su mame zaista brže od tata?

Mame su multipraktik. Mame su kul. Mame su brze. Mame su brže i od tata, a to ćemo dokazati i pokazati na 30. Beogradskom maratonu!


Naravno, ovaj uvod i naslov su šalamala. Volimo mi naše tate, muževe, momke, dede! Ali da možemo biti brže ako to rešimo – možemo! 🙂

22.04.2017. godine će biti održan 30. Beogradski maraton. Drugu godinu zaredom, mi, mame idemo kao TIM! Idemo da pokažemo da smo srećne, snažne, važne! Baš kao što kaže moto meni veoma dragih Mama Fit, koje su i organizatori ovog događaja!

mamafit

Njima možemo biti zahvalne, kao kreatorima ove divne, predivne ideje, da se mame skupe u pratnji ostalih članova porodice, bile to tate, bake, deke, tetke, ujke, ma bilo ko! Svi su dobrodošli da nas podrže u trci zadovoljstva, a svakako ćemo svi zajedno podržati i mame koje će trčati polumaraton! Bićemo tu da ih bodrimo!

Tu smo da pokažemo da volimo svoju porodicu, sebe, svoj život, svoje zdravlje. Tu smo da pokažemo da smo i dalje veoma važne, sada možda i važnije nego ikada, jer gajimo ta mala bića kojima smo sve na svetu. Tu smo da pokažemo da, iako smo mame, da je bitna i naša sreća i zadovoljstvo! Srećna mama – srećna porodica!

Krenućemo jako! Krenućemo snažno! Krenućemo veselo, s osmesima na našim mamećim licima! Idemo da se zabavimo i doživimo dan za pamćenje! Stoga, povedite svoju dečicu, opremite ih kolicima, triciklima, biciklama, trotinetima, rolerima… i krenimo!

Prošle godine je bilo predivno, a ove će biti još bolje!

Učešće je besplatno. Mesta nisu ograničena, dobrodošla je svaka mama sa svojom dečicom, kao i timom podrške.

Možete se još detaljnije informisati i prijaviti OVDE. Potrebno je potvrditi dolazak do 15.04.2017. jer nam Mame Fit spremaju neka lepa iznenađenjca. 🙂

Takođe, na Fejsbuku je kreiran „event Moja Mama Je Brža Od Mog Tate, gde možete čitati vesti vezane za sam događaj, a tim putem možete pozvati i svoje drugarice, rođake, komšinice da vam se sa dečicom pridruže.

A kako nam je bilo prošle godine, možete videti (ili, ako ste bile, podsetiti se) OVDE.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s