Hejtujem&interpunkcija; Trudnoća i porođaj

Molitva i abortus nisu vidovi kontracepcije!

Toliko je neodgovornih žena koje se, nakon nezaštićenih odnosa, uzdaju u ono: „Neće valjda!“ Pogodite šta – to „Neće valjda“ vas od neželjene trudnoće ne štiti na isti način kao kondom, na primer. Zapravo, ne štiti vas ni malo. Eureka!

Ako muškarci ne žele da koriste mozak, ne znači da treba da im se pridružite.

worried woman

U Srbiji se godišnje obavi više abortusa nego što se rodi beba.

 

Koliko je jeziv i tužan ovaj podatak?

Da li je moguće da ste toliko zagorele da ne možete da se suzdržite, ili da nemate osnovnu edukaciju o tome kako se prave bebe?

Da li je moguće da ste toliko naivne da muškarci toliko lako izmanipulišu da dobiju ono što žele?

Kada muškarac ne želi da koristi kondom, jer ga, ko bajagi „žulja“ (izvini, frajeru, mora da ne proizvode dovoljno veliki kondom za tebe!), on je ili:
– Glup kao tocilo i ne ume da ga instalira na svoj nedorasli penis, ili
– Nezrelo derište koja ne razmišlja o potencijalnim posledicama.

Trećeg NEMA.

Onog trenutka kada pristanete na nezaštićen seks, a da ne planirate bebu, apsolutno pokazujete svoju neodgovornost. Neozbiljnost. Nezrelost.. da nastavim dalje?

Šta je u pitanju – plašite se da će vas ostaviti ako mu ne date da zađe u vaše skute kako on želi? Pa, onda vas i ne zaslužuje!

Pravi muškarac koristi zaštitu i razmišlja o svemu što radi. Svi ostali su neiživljeni klinci. A svaka žena koja takvom dečaku izlazi u susret, još je veća balavica od njega.

I nemojte mi molim vas one izgovore, tipa – kondomi su skupi. Kako da ne! Da, skupi su komercijalni kondomi, ali obični kondomi iz apoteke isto tako „rade posao“ i koštaju, koliko beše, 14 dinara?

A koliko dnevno potrošite na cigarete, vi pušači? To vam nije skupo?

Fetus star osam nedelja.

Znate li da se bebino srce formira i počinje da kuca već u šestoj nedelji trudnoće? Većina vas abortira mnogo posle toga.
Znate li da u osmoj nedelji (slika levo) imaju formirane i ruke i noge, i istima i mlataraju?

A onda vi odete kod doktora koji to malo, nedužno stvorenje „usisa“ iz vašeg tela. Na stranu to što tako skrnavite i svoje telo.

Da se razumemo – apsolutno nisam protiv abortusa! Smatram da je u redu izvesti abortus ukoliko nešto nije u redu sa bebom, ukoliko se ne razvija kako treba.

Ne mislim ni da treba zabraniti abortus i vama koji pravite greške (o, kako je ružno dete nazvati greškom!), ali mislim da je potrebno da se edukujete, malo mućnete glavom i, za promenu, počnete da razmišljate o posledicama svojih dela.

Žene to najviše rade zbog muškaraca (i to je taaako tužno). Njima nešto smeta. Oni ne vole kondome. Oni znaju šta rade. HAHA! Kako da ne.

Koliko naši muškarci znaju šta rade, vidimo upravo po broju abortirane dece na godišnjem nivou (nezvanični podaci su između 150.000 i 200.000 abortusa).

Nego, da malo razbijemo mitove, te inteligentne zaključke koje su donele neke osobe koje nemaju ni osnovno znanje iz biologije (a ni života, bogami):

1.Dok dojite dete, MOŽETE OSTATI TRUDNE! Dojenje nije zaštita od trudnoće. Niđe veze, aman!

2. Dok ne dobijete posle porođaja – MOŽETE OSTATI TRUDNE! Izostanak menstruacije nije zaštita od trudnoće. Pošto nemate pojma kada ćete dobiti, vi zato ne znate ni kada vam je prva ovulacija posle porođaja. Može biti bilo kad.

3. Ako se posle nezaštićenih odnosa istuširate „tamo dole“ – MOŽETE OSTATI TRUDNE! Tuširanje ne sprečava plivače spermatozoide da nastave da plivaju tamo kuda su krenuli. Oni prkose gravitaciji, i vodi. Ovo je, inače, nešto najgluplje što sam čula, i prosto ne mogu da verujem da neko ovo praktikuje.

4. Ako se posle nezaštićenih odnosa pomolite Bogu – MOŽETE OSTATI TRUDNE. Ne, Bog vam neće poslati pilulu za dan posle.

5. Ako muškarac, da prostite, svoj ud udaljava na vreme – MOŽETE OSTATI TRUDNE. Najčešće, jer oni NEMAJU POJMA kada je vreme, ili ne mogu da se iskontrolišu kada za to dođe vreme. Ili, jednostavno, ne žele da stanu, previše im je lepo.

Ako nećete više da rađate – stavite spiralu.

Ako tek treba da rađate – kondom, pilule (naravno, pilule nikako bez konsultacije sa lekarom!).

Budite odgovorne.

Napravite decu onda kada je ste spremni za istu. Neplanirano dete nije ništa krivo! Ono ne zaslužuje roditelje koji mu se neće u potpunosti posvetiti, ni roditelje koji će ga podsvesno mrzeti jer mu je „uništilo život“ (a zapravo ste to sami sebi uradili).

Svojim ćerkama i sinovima ne dajete nikakav primer o kontroli i odgovornom ponašanju. Mislite o tome. Razmišljate šta želite i kakvo ponašanje očekujete od njih, pa onda to primenite na sebi.

2 mišljenja na „Molitva i abortus nisu vidovi kontracepcije!

  1. Veliki sam pobornik muške kontracepcije (kondoma), zato što mislim da su sve metode ženske kontracepcije manje više štetne. Muškarci i žene treba da postanu odgovorniji, posebno muškarci.

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s