Ima dana kada nemam vremena ni do toaleta da odem, a kamoli da skuvam ručak. Svi znamo kako je to.
Vremenom sam naučila da se prilagodim, i da jednsnostavno u džepu imam keca, odnosno spremne „recepte“ za nekoliko ručkova koji se brzo spremaju, a da su opet koliko toliko zdravi.
Jedan od njih je i tzv „Đuveč čorba“, posni ručak. Sad sam smislila taj naziv, keeeez.
Potrebno vam je:
- Smrznuta mešavina za đuveč
- Kesica posne supe
Jednostavno, istresete sadržaj mešavine u šerpicu, ako je potrebno kuvati je 20 minuta, vi 10 minuta kuvate samo to, pa dodate i supu u preostalih deset minuta. Voila!
Mi ovu čorbicu obožavamo (još uvek je jedemo samo suprug i ja, bebac je još mali nju), osvežavajuća je.
Pišite ako imate ideje, sugestije…
Ja umesto supe iz kesice stavljam vegetu 🙂 Onda bude bas klot corba…zdravije ne moze.
Sviđa mi seLiked by 1 person
Sjajno! Eto zamene, pa kome više odgovara! 🙂
Sviđa mi seSviđa mi se